Siden er under udarbejdelse ⌨️ …

Filharmonisk Kor Fyn er i gang med at opbygge et netværk af dygtige og givende samarbejdspartnere, som koret kan sparre og udøve musik med. Det er en glæde og et privilegie at være en del af et spændende og kompetent netværk.

I det følgende nævnes vores samarbejdspartnere i alfabetisk rækkefølge:

Aftenskolen 1748 (klik her)
Filharmonisk Kor Fyn er en selvstændig forening, men vi har valgt at lægge os ind under 1748 og på den måde være under samme hat som en masse andre kor og ensembler. 1748 tilbyder en bred vifte af musikundervisning samt et mangfoldigt musikmiljø, som vi er glade for at være en del af.

Ansgars Kirke, Odense (klik her)
Filharmonisk Kor Fyn optrådte første gang den 12. april 2023 i Ansgars Kirke med (post)påskekoncerten ’Liv & Død’ i samarbejde med ensemblet Via Artis Konsort. Det var en skøn oplevelse at synge i det smukke kirkerum, som løftede musikken og korets klang, ikke mindst ved a cappella satserne. 

Samarbejdet med Ansgars Kirke og kirkens organist Tina Christiansen var fra første færd givende og inspirerende, og vi følte os meget velkomne og taget godt imod. 

Ansgars Kirke lægger rum til en mangfoldighed af klassiske koncerter hvert år, lige fra solistkoncerter til koncerter med større ensembler, både instrumentalt og vokalt. I kraft heraf er kirken en vigtig brik og medspiller i Odenses musik- og kulturliv, såvel for de musikere, som kirkens imødekommenhed giver mulighed for at optræde, som for det publikum, der beriges gennem de mange og varierede musikalske tilbud.

I Filharmonisk Kor Fyn ser vi frem til at optræde i Ansgars Kirke igen, når lejligheden byder sig. 

Kirken er i gang med en indsamling til et nyt flygel, som man kan støtte. Klik her for flere oplysninger.

Fredens Kirke, Odense

Filharmonisk Kor Fyn er så priviligerede, at vi får lov at holde vores ugentlige korprøver i Sognehuset i Fredens Kirke. Vi er utrolig taknemmelige for samarbejdet med organist Claus Wilson og andre ansatte i kirken.

Faaborg Kirke
Korets første koncert i Faaborg Kirke var (post)påskekoncerten “Liv & Død” april 2023.

Vi nød godt at kirkens store gæstfrihed og ser frem til at synge for publikum igen.

Foreningen Cantabile (klik her)
Filharmonisk Kor Fyn opfører i samarbejde med foreningen Cantabile, v/Maria Johannsen, Joseph Haydns “Skabelsen” efteråret 2023 (se mere under Kommende koncerter).
Cantabile arrangerer mange kammerkoncerter i det Syd- og Sønderjyske samt i det dansk-tyske grænseland.

Kirkekoncerter i Odense (klik her)
v/ Jan Erik Schousboe


𝄢 Odense Symfoniorkester (tryk her)
Efter at have været fast koncertkor under Odense Symfoniorkester i over 30 år, dengang som Filharmonisk Kor, er det en glæde for begge parter, at der stadig er planer om fremtidige koncerter sammen.

Sankt Hans Kirke, Odense

Via Artis Konsort